leibanden voor hondenhond leibandRetriever Club Belgieflatcoated retriever belgieBelgische Flatcoated Retrieverbelgische retriever clubflatcoated retriever pupflatcoated retriever pupsFlatcoated Retriever Clubflatcoated retriever karakter

Meer resultaten voor blonde flatcoated retriever


blonde flatcoated retriever
 
over ons.
Op 7 december 2010 is ons derde nest geboren, dit keer met Abby als moeder, het Jackanape's' Candy-nest. Hieruit is Nikki Jackanape's' Popsicle gebleven. Op 23 september 2011 is ons vierde nestje geboren, het Miracle-nest, met Gina als moeder. Dochter Fendi Jackanape's' Lovely Miracle ging met mama Gina mee naar huis. Op 21 oktober 2014 mochten wij ons vijfde nestje verwelkomen, het Bounce-nest met Hailey als mama. In juli 2018 hopen wij ons zesde nestje te mogen verwelkomen, een nieuwe start voor Jackanape's, met Penny als mama. De kennelnaam Jackanape's' komt van het Engelse woord jackanapes" dat zoiets als aap" van een jongen" betekent. Een omschrijving, die naar mijn idee prima past bij het karakter van een Flatcoat: een hond die zijn hele leven lang jong en ondeugend blijft. Mijn kennelnaam is in april 2005 goedgekeurd door de Raad van Beheer. Mijn ouders en ik zijn alledrie actief lid geweest van de Flatcoated Retriever Club.
ikea
Delpher Kranten.
Gevonden in deze krant. Geen zoekvraag opgegeven. Zoeken in deze krant. Bladeren door deze krant. Ga naar paginanummer totaal 0 pagina / 0. Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar. Opties voor uitsnede. Download als plaatje jpg. Download als tekstbestand txt.
optimalisatie
Rare kleur? HondenForum.
als de zwarte drager van het gele gen is, en gekruist met een gele FCR is er meer kan op gele dan FCR. ookal is deze kleur wel niet toegestaan. te snel gedrukt. Danielle, Kyra, Kaylin en Djaira. 09 januari 2014 om 1450: wijzigen" quote" 0. Je leest het inderdaad wel vaker, maar het is geen erkende kleur, ook krijgen deze honden geen stamboom. Ik wist zelf ook niet dat ze bestonden, totdat we aan een flatcoated retriever strandwandeling gingen meedoen, toen was er ook iemand met een blonde flatcoated retriever, vond die veel op een blonde hovawart lijken. Liza, Chiva Lexi Elza. 09 januari 2014 om 1458: wijzigen" quote" 0. je mag officeel niet fokken met een gele flat. daarom is dat raar. Silvia, Blackie Saffira. 09 januari 2014 om 1458: wijzigen" quote" 0. 4 van de 9 pups is wel veel inderdaad.
Ranking
Blog Dierentehuis Stevenshage.
6 mei 2017 Gast Reacties 1 reactie. Het blog van deze week is geschreven door schrijfster Vilan van de Loo, die 19 jaar geleden rode kater Tim uit Dierentehuis Stevenshage adopteerde en een boek schreef over de periode nadat hij overleed.
Pennen bedrukken met logo
Labrador Retriever Kalender Blond 2018 Avonside Kantoorartikelen online? BESLIST.nl De laagste prijzen.
Met zwarte achtergrond karton aufgedrucktes agenda met vermelding dagen van de week Voor en achterzijde bedrukt Voor de jaren 2018 en 2019 Standaard in. Hondenkalender 2019 Flatcoated Retriever. Onze kalenders zijn gewoon een must voor hondeneigenaren! Elke maand ziet u een prachtige foto van uw favoriete hondenras.
samsung televisie
Jachthonden.
Datum: 12-5-2018 133246.: Aangeboden: Duitse staande draadhaarpups te koop uit herhaalworp van Laika van Luighem door Kasper van Luighem, bruinschimmel st fci ontw gevacc gechipt. Geselecteerd voor de jacht! Rustige honden met grote werkpassie0032478795204 www.vanluighem.be. Datum: 4-5-2018 104933.: Aangeboden: te koop flatcoated retriever pups zwart.geboren 18 april moeder blond vader leverbruin.
azijn tegen schimmelinfectie
Ik zoek een hond mijn laatste hond kwam van OO Ouders Online.
vr, 03/03/2017 1613.: Hier wordt het een golden retriever. Ben benieuwd wat voor kleuren er uit jouw combinatie komen. Login of registreer om te kunnen reageren. vr, 03/03/2017 1704.: Het is een Yellow flatcoat Baasje. Zo eentje dat eigenlijk dus niet meer mag, volgens de officiele standarden van de ras, heb ik begrepen. Het wordt dus een blonde hond.
référencement
150 beste afbeeldingen van Flatcoated retriever Honden, Flat coated retriever en Labrador honden.
ing autolening
Het HondenForum Bekijk onderwerp Blonde Flatcoat?
Ik heb een hond: Ja. Mijn rassen: Flatcoated en Golden Retriever. Aantal honden: 2. Inderdaad niet erkende kleur. En wordt steeds zeldzamer; er zijn geloof ik redelijk wat? fokkers die DNA laten testen om te kijken of er blond in de genen zit om te voorkomen dat er blonde pups geboren worden.
goedkope router
Ware moeders.
Het eindresultaat van deze bevalling was een mooi nestje met negen pups, acht blonde en één zwarte. De kleine pup was vanaf het begin volledig op haar gemak en dronk als de beste. Vanaf dat moment stonden de deuren van beide kraamkamers open en gingen de twee moederhonden regelmatig bij elkaar op bezoek, alles verliep in perfecte harmonie. Op de dag dat de twee nesten gechipt zouden worden, werd de zwarte pup bij haar pleegmoeder weggehaald en in het nest van haar biologische moeder geplaatst. Dat hadden ze beter niet kunnen doen, want het was direct hommeles. Twee nesten in rep en roer en twee boze moederhonden die het absoluut niet eens waren met deze gang van zaken. Goede raad is duur en dus werd de donkere pup acuut teruggeplaatst bij zijn adoptiemoeder. Uiteraard moest er daarna wel wat uitgelegd worden aan de chipper van de Raad van Beheer maar zo kon het dus gebeuren dat een pup uit het nest van een Golden Retriever werd voorzien van een stamboom van een Flatcoated Retriever.
steps
FLATCOATED RETRIEVER Liefhebber.
FLATCOATED RETRIEVER FORUM WANDELING. We gaan met het forum wandelen op de Brunssumerheide. Netty is er ook met het flatje Quinta en de mooie Golden Retriever Dawn. Ik heb er veel over gelezen op het forum en kan ze nu eindelijk bewonderen en knuffelen. Wat een mooie donkerbruine kleur heeft Quinta. Er is ook een blonde flatcoat bij, zijn naam is Ollie.
ppc

Contacteer ons

wat kost een flatcoated retriever
kruising flatcoated retriever labrador
kruising flatcoated retriever pups
pups flatcoated retriever
kruising flatcoated retriever
te koop flatcoated retriever
gewicht flatcoated retriever
flatcoated retriever kennel
gezocht flatcoated retriever
flatcoated retriever blond
blonde flatcoated retriever
marktplaats flatcoated retriever