leibanden voor hondenhond leibandRetriever Club Belgieflatcoated retriever belgieBelgische Flatcoated Retrieverbelgische retriever clubflatcoated retriever pupflatcoated retriever pupsFlatcoated Retriever Clubflatcoated retriever karakter

Zoeken naar gewicht flatcoated retriever


gewicht flatcoated retriever
 
Nederlandse Flatcoated Retriever Vereniging Welkom.
De Flatcoated Retriever. Type en functie. Doel van de vereniging. Code van ethiek. Eden Rose van Spokendam. Uw hond is naar de reu geweest en waarschijnlijk drachtig. Wellicht is het raadzaam U enige aanwijzingen en raadgevingen mee te geven om een zo ongestoord mogelijk verloop van de drachtigheid en bevalling te verkrijgen.
dartpijlen
Vind flatcoated retriever op Marktplaats.nl.
Ik ben een zenuwachtige hond en ik blaf graag. Maar ik ben goed op gewicht. Flatcoated Retriever nr.1 metaal bord. Nieuw metaal bord, aluminium roest niet, geschikt voor buiten ruim 450 hondenrassen op voorraad 15x20cm. 750, Verzendkosten 270, eventueel extra uv laag 150, 20x25cm.
Pennen bedrukken
Vind u hier uw toekomstige hond? Doggy.net Flat-coated Retriever Rasbeschrijving.
De Flatcoated was voor de Tweede Wereldoorlog de bekendste jachthond, maar werd qua populariteit al gauw ingehaald door de Labarador Retriever en de Golden Retriever. Het ras heeft echter al zijn goede werkeigenschappen behouden. Heeft zeer veel lichaamsbeweging nodig. Algemeen: De hond oogt vrolijk en bedrijvig. Het is een middelgrote en robuust gebouwde werkhond. Gestrekt lichaam met vrij brede en diepe borst en goed gewelfde ribben. Matig lange benen met sterk bot. Lange hals zonder keelhuid. Kleur: Zwart of leverkleurig. Hoofd en schedel: Het hoofd is lang en welgevormd. Vlakke schedel en matig breed. De snuit is lang en breed met geringe stop. Lange en sterke kaken. Ogen zijn donkerbruin of hazelnootkleurig met intelligente uitdrukking. Kleine en vlakhangende oren. Staart: Niet te lang, recht, nooit te veel boven de ruglijn gedragen. Voeten: Rond en sterk, goed aangesloten tenen en met dikke voetzolen. Beharing: Middelmatig lang, dicht, glad aanliggend, kort op hoofd en de voorkant van de benen. Gewicht: 27 31.5 kg.
kieskeurig elektrische deken
Flatcoated retrievers ras info Van t Croyse land Flatcoated retrievers.
De flatcoated retriever komt voor in twee kleurvariaties, zwart en leverkleurig, waarvan zwart de meest voorkomende is. De schofthoogte voor reuen is 58-61 centimeter en voor teven 55-58 centimeter. Het gewicht ligt voor de reuen van 25 tot 35 kilogram en voor teven van 23 tot 30 kilogram.
lijstenmaker
Dagboek YOU nest geboorte en week 1 Black Quick Feet.
De Flatcoated Retriever. Meest recente berichten. Younique vandaag 4 jaar! 6de verjaardag van ons vijfde nest. Puppy bezoekjes 21 22 okt. Monique Schoonen op Leia geboren 17-4-2006. Elma op Leia geboren 17-4-2006. Monique Schoonen op Leia geboren 17-4-2006. Elma op Younique vandaag 4 jaar! Marianne op Younique vandaag 4 jaar! mei 2018 m D w d v Z Z. Dagboek YOU nest geboorte en week 1. Hieronder kun je de andere weken aanklikken.: Week 2 week 3 week 4 week 5 week 6 week 7 week 8. Einde week 1. We gaan weer verder bij week 2. Oh oh, wat gaat dat snel. Morgen zijn ze alweer 1 week oud en vanaf morgen gaan we verder bij week 2. Vanmorgen alle pups weer gewogen en de zwaarste pup is nu een reu en weegt 830 gram! Verder zitten ze allemaal heel dicht bij elkaar qua gewicht tussen de 720 en 830 gram.
Social
Wagging Tails, flatcoated retrievers puppies.
Gisteren waren 4 pups de grens van 1 pond al gepasseerd. Vandaag 21 december 2016 is het nest zwarte flatcoated retriever pups geboren. Het zijn 3 reutjes en 4 teefjes. Onze Wagging Tails Wildcard aka Dimples is een trotse moeder en zorgt 24/7 voor haar babies. Begin december 2016. Onze drachtige dame Wagging Tails Wildcard is klaar voor de Kerst. Wij wachten in spanning af wat de kerstman mee gaat brengen?
piercing den haag
Flat Coated Retriever.
Dit ras is een uitstekende zwemmer en is een heerlijke metgezel. Hij wordt vaak verward met de Labrador Retriever en Golden Retriever. De Flat Coated Retriever is een zeer temperamentvol en toegewijd huisdier. Dit ras hunkert naar menselijke aandacht en doet het erg goed in grote gezinnen waar hij het middelpunt van de belangstelling staat.
SEO optimalisatie
Flat coated retriever Dierenhof Debrabandere.
Toen het ras werd ontwikkeld werd het eerst de Wavy-Coated Retriever genoemd, maar toen het type eenmaal gevestigd was en de verscheidenheid toenam o.a. door kruising met de Collie, veranderde de vachtstructuur en werd zijn naam vervangen door de huidige benaming. Toch kan de herkomst van de Flat teruggevoerd worden naar de golven van de Britse havens waar houtschepen aanmeerden die Lesser Newfoundland honden vervoerden. Deze honden werden wellicht verkocht aan Britse jachtopzieners. Door zorgvuldige fokkerij werd het in de jaren zestig in ere hersteld. Flat Coated Retrievers zijn intelligente gezelschapshonden die veel beweging nodig hebben. Schofthoogte: reuen 58 tot 61 cm, teven 55 tot 58 cm. Het gewicht bedraagt een 27 à 32 kg.
uitvaart
Flat-coated retriever Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Doorverwezen vanaf Flatcoated retriever. Naar navigatie springen Naar zoeken springen. FCI: groep 8 sectie 1 121. Zie ook de lijst van FCI-nummers. Naast de zwarte vacht is ook leverkleur toegestaan. Lijst van hondenrassen. De flat-coated retriever is een hondenras afkomstig uit Engeland. De lesser newfoundlander werd gekruist met de in zwang zijnde gordon setter en zwarte Ierse setter. Midden 19de eeuw ontstond zo de wavy-coated retriever. Door verdere kruisingen, onder meer met collieachtige honden, ontstond de huidige hond, met een smallere schedel en een vlak aanliggende vacht. De ontwikkeling van het ras is gedurende de tweede helft van de 19de eeuw voornamelijk bepaald door dr. Bond Moore Wolverhampton en E. Shirley Ettington Park. Het ras is gefokt en getraind om te helpen bij de eenden en ganzenjacht, de honden zijn nog steeds actieve dieren die graag zwemmen en het apporteren snel kunnen leren. De flat-coated retriever komt voor in twee kleurvariaties, zwart en leverkleurig, waarvan zwart de meest voorkomende is. De schofthoogte voor reuen is 58-61 centimeter en voor teven 55-58 centimeter. Het gewicht ligt voor de reuen van 25 tot 35 kilogram en voor teven van 23 tot 30 kilogram.
pallets gevraagd
Flatcoated Retriever De Nieuwe Hond.
De schedel van de Flatcoated Retriever is plat en matig breed. De stop is licht. De hangende oren zijn klein en worden dicht tegen de schedel aan gedragen. Ze hebben een schaargebit. Flatcoated Retrievers zijn iets langer dan hoog. De staart is recht en vrij kort.
tattoo
Groeicurve hond Denkadog.nl.
Op de regel leeftijd 4 maanden tref je het gewenste gewicht voor een pup bij 4 maanden 198. Per dag is de voedingsgift 520 gr Denkadog Pup Junior Croc. Let op: op 6 maanden bedraagt het optimale gewicht 25.7 kg en de bijbehorende hoeveelheid voer respectievelijk 470 gram Pup Junior Croc per dag.

Contacteer ons

wat kost een flatcoated retriever
kruising flatcoated retriever labrador
kruising flatcoated retriever pups
pups flatcoated retriever
kruising flatcoated retriever
te koop flatcoated retriever
gewicht flatcoated retriever
flatcoated retriever kennel
gezocht flatcoated retriever
flatcoated retriever blond
blonde flatcoated retriever
marktplaats flatcoated retriever