leibanden voor hondenhond leibandRetriever Club Belgieflatcoated retriever belgieBelgische Flatcoated Retrieverbelgische retriever clubflatcoated retriever pupflatcoated retriever pupsFlatcoated Retriever Clubflatcoated retriever karakter

Resultaten voor gewicht flatcoated retriever


gewicht flatcoated retriever
 
Vind flatcoated retriever op Marktplaats.nl.
Ik ben een zenuwachtige hond en ik blaf graag. Maar ik ben goed op gewicht. Flatcoated Retriever nr.1 metaal bord. Nieuw metaal bord, aluminium roest niet, geschikt voor buiten ruim 450 hondenrassen op voorraad 15x20cm. 750, Verzendkosten 270, eventueel extra uv laag 150, 20x25cm.
Woonlening
Vind u hier uw toekomstige hond? Doggy.net Flat-coated Retriever Rasbeschrijving.
De Flatcoated was voor de Tweede Wereldoorlog de bekendste jachthond, maar werd qua populariteit al gauw ingehaald door de Labarador Retriever en de Golden Retriever. Het ras heeft echter al zijn goede werkeigenschappen behouden. Heeft zeer veel lichaamsbeweging nodig. Algemeen: De hond oogt vrolijk en bedrijvig. Het is een middelgrote en robuust gebouwde werkhond. Gestrekt lichaam met vrij brede en diepe borst en goed gewelfde ribben. Matig lange benen met sterk bot. Lange hals zonder keelhuid. Kleur: Zwart of leverkleurig. Hoofd en schedel: Het hoofd is lang en welgevormd. Vlakke schedel en matig breed. De snuit is lang en breed met geringe stop. Lange en sterke kaken. Ogen zijn donkerbruin of hazelnootkleurig met intelligente uitdrukking. Kleine en vlakhangende oren. Staart: Niet te lang, recht, nooit te veel boven de ruglijn gedragen. Voeten: Rond en sterk, goed aangesloten tenen en met dikke voetzolen. Beharing: Middelmatig lang, dicht, glad aanliggend, kort op hoofd en de voorkant van de benen. Gewicht: 27 31.5 kg.
Verkooptraining
Flatcoated retrievers ras info Van t Croyse land Flatcoated retrievers.
Het gewicht ligt voor de reuen van 25 tot 35 kilogram en voor teven van 23 tot 30 kilogram. De schedel van een Flatcoated Retriever is plat en gematigd breed met een lichte stop tussen de ogen. De ogen zijn van middelmatige grootte.
seo test
Dagboek YOU nest geboorte en week 1 Black Quick Feet.
De Flatcoated Retriever. Meest recente berichten. Younique vandaag 4 jaar! 6de verjaardag van ons vijfde nest. Puppy bezoekjes 21 22 okt. Monique Schoonen op Leia geboren 17-4-2006. Elma op Leia geboren 17-4-2006. Monique Schoonen op Leia geboren 17-4-2006. Elma op Younique vandaag 4 jaar! Marianne op Younique vandaag 4 jaar! mei 2018 m D w d v Z Z. Dagboek YOU nest geboorte en week 1. Hieronder kun je de andere weken aanklikken.: Week 2 week 3 week 4 week 5 week 6 week 7 week 8. Einde week 1. We gaan weer verder bij week 2. Oh oh, wat gaat dat snel. Morgen zijn ze alweer 1 week oud en vanaf morgen gaan we verder bij week 2. Vanmorgen alle pups weer gewogen en de zwaarste pup is nu een reu en weegt 830 gram! Verder zitten ze allemaal heel dicht bij elkaar qua gewicht tussen de 720 en 830 gram.
kookplaat
Wagging Tails, flatcoated retrievers puppies.
Dat is een stuk minder warm voor haar. PS: 2 heren hebben dat 1e kilootje aan gewicht al gehaald. Dinsdag 27 december 2016. De puppies groeien geweldig. De dikste nu al 835 gram. Het poetsen etc. gaat onverminderd voort. 1e Kerstdag 2016. Moeders heeft er maar druk mee. En wij ook. Het groeit voor de ogen. Als er eentje ook maar een piepje, nou het zijn al flinke piepjes, geeft is zij er als de kippen bij. Vrijdag 23 december 2016. Mamma WT Wildcard heeft het verzorgen van haar kids al helemaal onder de knie. En deze slapen in de meest wonderlijke houdingen. Heerlijk om te zien. De gewichten gaan al snel omhoog. Gisteren waren 4 pups de grens van 1 pond al gepasseerd. Vandaag 21 december 2016 is het nest zwarte flatcoated retriever pups geboren.
blokker
Flat Coated Retriever.
Dit ras is een uitstekende zwemmer en is een heerlijke metgezel. Hij wordt vaak verward met de Labrador Retriever en Golden Retriever. De Flat Coated Retriever is een zeer temperamentvol en toegewijd huisdier. Dit ras hunkert naar menselijke aandacht en doet het erg goed in grote gezinnen waar hij het middelpunt van de belangstelling staat.
slotenmaker vlaardingen
Flat coated retriever Dierenhof Debrabandere.
Toen het ras werd ontwikkeld werd het eerst de Wavy-Coated Retriever genoemd, maar toen het type eenmaal gevestigd was en de verscheidenheid toenam o.a. door kruising met de Collie, veranderde de vachtstructuur en werd zijn naam vervangen door de huidige benaming. Toch kan de herkomst van de Flat teruggevoerd worden naar de golven van de Britse havens waar houtschepen aanmeerden die Lesser Newfoundland honden vervoerden. Deze honden werden wellicht verkocht aan Britse jachtopzieners. Door zorgvuldige fokkerij werd het in de jaren zestig in ere hersteld. Flat Coated Retrievers zijn intelligente gezelschapshonden die veel beweging nodig hebben. Schofthoogte: reuen 58 tot 61 cm, teven 55 tot 58 cm. Het gewicht bedraagt een 27 à 32 kg.
dymo labelwriter software
Flat-coated retriever Wikipedia.
De schofthoogte voor reuen is 58-61 centimeter en voor teven 55-58 centimeter. Het gewicht ligt voor de reuen van 25 tot 35 kilogram en voor teven van 23 tot 30 kilogram. De schedel van een flat-coated retriever is plat en gematigd breed met een lichte stop tussen de ogen. De ogen zijn van middelmatige grootte. Net zoals bij andere retrieverrassen komen heupdysplasie en gewrichtsproblemen voor hoewel fokkers stellen dat de mate van voorkomen wat lager ligt binnen dit ras. Epilepsie en diabetes op hogere leeftijd zijn ook voorkomend. De levensverwachting ligt gemiddeld tussen de tien en veertien jaar. Externe links bewerken. Werkende Flatcoated Retriever Groep. Flatcoated Retriever Club.
goedkope vouwgordijnen
Flatcoated Retriever De Nieuwe Hond.
De schedel van de Flatcoated Retriever is plat en matig breed. De stop is licht. De hangende oren zijn klein en worden dicht tegen de schedel aan gedragen. Ze hebben een schaargebit. Flatcoated Retrievers zijn iets langer dan hoog. De staart is recht en vrij kort.
tankpas aanvragen zakelijk
Flat Coated Retriever Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
De Flat Coated Retriever is een groot ras dat nogal wat beweging nodig heeft. Omdat deze rashond zo energiek is heeft hij elke dag minimaal 2 uur dagelijkse wandelingen nodig. Dus een energieke familie die van het buitenleven houdt is de ideale metgezel voor hem! Rasgroep: Retrievers, Spaniels en Waterhonden. Leeftijd: 11 13 jaar. Gewicht: Reu 25-35 kg, Teef 22-30 kg.
Buddhas
Overzicht van alle Retriever Honden Hondenfun.nl.
Net als een Labrador en Golden Retriever is de Flatcoated Retriever een intelligente hond. Ook de Flatcoated Retriever is een vriendelijke hond en heeft vanuit zichzelf veel zelfvertrouwen. De hond is een snel leerling, maar heeft wel veel beweging nodig.
portugese tegel

Contacteer ons

wat kost een flatcoated retriever
kruising flatcoated retriever labrador
kruising flatcoated retriever pups
pups flatcoated retriever
kruising flatcoated retriever
te koop flatcoated retriever
gewicht flatcoated retriever
flatcoated retriever kennel
gezocht flatcoated retriever
flatcoated retriever blond
blonde flatcoated retriever
marktplaats flatcoated retriever