leibanden voor hondenhond leibandRetriever Club Belgieflatcoated retriever belgieBelgische Flatcoated Retrieverbelgische retriever clubflatcoated retriever pupflatcoated retriever pupsFlatcoated Retriever Clubflatcoated retriever karakter

Meer resultaten voor gewicht flatcoated retriever


gewicht flatcoated retriever
 
Nederlandse Flatcoated Retriever Vereniging Welkom.
De Flatcoated Retriever. Type en functie. Doel van de vereniging. Code van ethiek. Eden Rose van Spokendam. Uw hond is naar de reu geweest en waarschijnlijk drachtig. Wellicht is het raadzaam U enige aanwijzingen en raadgevingen mee te geven om een zo ongestoord mogelijk verloop van de drachtigheid en bevalling te verkrijgen.
Donna
Vind flatcoated retriever op Marktplaats.nl.
Ter dekking aangeboden: lieve flatcoated retriever dekreu met stamboom. Stamboomnaam: rambo naam: ponthus geboortedatum: 12 november 2016 kleur: leverkleurig bruin vader: whizzbang's' wizard of oz zwart moeder: ynthe homo qui maxime leverkleurig ponthus rambo is een zeer lieve grote reu en. Flatcoated retriever pups, Laatste 2 mogen gelijk mee. 3 december zijn er 9 puppy's' geboren bij ons in huis. Van onze lieve flatcoat pippalove is bleu van spokendam.deze pups zijn allemaal ontwormen, gechipt en ingeënt deze verlaten ons met stamboom. Wij zoeken nog een nieuw thuis voor 2 reutjes, deze mogen eind januari naar hun nieuwe baasjes. Kruising Stabij Flatcoated retriever5, jaar oud. Even voorstellen: ik ben jimmy een gecastreerde reu van 5 jaar oud. Ik ben een aanhankelijke hond, ben lief voor kinderen, maar niet zo van katten. Ik heb ook een karakter, ik ben soms een boef, maar dat komt omdat ik me dan verveel. Ik ben een zenuwachtige hond en ik blaf graag. Maar ik ben goed op gewicht. Flatcoated Retriever nr.1 metaal bord.
kosten opleiding arbeidsdeskundige
Vind u hier uw toekomstige hond? Doggy.net Flat-coated Retriever Rasbeschrijving.
De Flatcoated was voor de Tweede Wereldoorlog de bekendste jachthond, maar werd qua populariteit al gauw ingehaald door de Labarador Retriever en de Golden Retriever. Het ras heeft echter al zijn goede werkeigenschappen behouden. Heeft zeer veel lichaamsbeweging nodig. Algemeen: De hond oogt vrolijk en bedrijvig. Het is een middelgrote en robuust gebouwde werkhond. Gestrekt lichaam met vrij brede en diepe borst en goed gewelfde ribben. Matig lange benen met sterk bot. Lange hals zonder keelhuid. Kleur: Zwart of leverkleurig. Hoofd en schedel: Het hoofd is lang en welgevormd. Vlakke schedel en matig breed. De snuit is lang en breed met geringe stop. Lange en sterke kaken. Ogen zijn donkerbruin of hazelnootkleurig met intelligente uitdrukking. Kleine en vlakhangende oren. Staart: Niet te lang, recht, nooit te veel boven de ruglijn gedragen. Voeten: Rond en sterk, goed aangesloten tenen en met dikke voetzolen. Beharing: Middelmatig lang, dicht, glad aanliggend, kort op hoofd en de voorkant van de benen. Gewicht: 27 31.5 kg.
karwei
Flatcoated retrievers ras info Van t Croyse land Flatcoated retrievers.
De flatcoated retriever komt voor in twee kleurvariaties, zwart en leverkleurig, waarvan zwart de meest voorkomende is. De schofthoogte voor reuen is 58-61 centimeter en voor teven 55-58 centimeter. Het gewicht ligt voor de reuen van 25 tot 35 kilogram en voor teven van 23 tot 30 kilogram.
slotenmaker hoogeveen
Dagboek YOU nest geboorte en week 1 Black Quick Feet.
Wie zijn wij. De Flatcoated Retriever. Meest recente berichten. Younique vandaag 4 jaar! 6de verjaardag van ons vijfde nest. Puppy bezoekjes 21 22 okt. Monique Schoonen op Leia geboren 17-4-2006. Elma op Leia geboren 17-4-2006. Monique Schoonen op Leia geboren 17-4-2006. Elma op Younique vandaag 4 jaar! Marianne op Younique vandaag 4 jaar! mei 2018 m D w d v Z Z. Dagboek YOU nest geboorte en week 1. Hieronder kun je de andere weken aanklikken.: Week 2 week 3 week 4 week 5 week 6 week 7 week 8. Einde week 1. We gaan weer verder bij week 2. Oh oh, wat gaat dat snel. Morgen zijn ze alweer 1 week oud en vanaf morgen gaan we verder bij week 2. Vanmorgen alle pups weer gewogen en de zwaarste pup is nu een reu en weegt 830 gram! Verder zitten ze allemaal heel dicht bij elkaar qua gewicht tussen de 720 en 830 gram.
wordpress website laten maken kosten
Wagging Tails, flatcoated retrievers puppies.
Gisteren waren 4 pups de grens van 1 pond al gepasseerd. Vandaag 21 december 2016 is het nest zwarte flatcoated retriever pups geboren. Het zijn 3 reutjes en 4 teefjes. Onze Wagging Tails Wildcard aka Dimples is een trotse moeder en zorgt 24/7 voor haar babies. Begin december 2016. Onze drachtige dame Wagging Tails Wildcard is klaar voor de Kerst. Wij wachten in spanning af wat de kerstman mee gaat brengen?
goedkoopste lening op afbetaling
Flat Coated Retriever.
Eind Goed Al Goed. Honden van collega's.' Help ons helpen. Bestel bij Bol.com en steun ons. Hieronder treft u de rasbeschrijving aan. Het kan zijn dat wij als Stichting deze rashond ter adoptie hebben. In dat geval verschijnt er een tabblad Adoptie. Als wij als Stichting deze rashond geplaatst hebben en er is door de nieuwe eigenaar een verhaal over geschreven, dan verschijnt er een tabblad Hun" Verhaal" Om terug te keren naar het overzicht van alle rashonden klik hier. Reu 25-35 kg, Teef 22-30 kg. 11 13 jaar. Retrievers, Spaniels en Waterhonden. Rashond Flat Coated Retriever. Dit ras is uitzonderlijk goed in de jacht, het bijhouden, kijken en achtervolgen en ook in behen digheid en in gehoorzaamheid. Met de juiste opleiding kan dit ras uitblinken in diverse sporten.De Flat Coated Retriever is ontwikkeld in de jaren 1800 en is een kruising tussen de Ierse Setter, Labrador, Waterhond en St.
dyson robotstofzuiger
Flat coated retriever Dierenhof Debrabandere.
Toen het ras werd ontwikkeld werd het eerst de Wavy-Coated Retriever genoemd, maar toen het type eenmaal gevestigd was en de verscheidenheid toenam o.a. door kruising met de Collie, veranderde de vachtstructuur en werd zijn naam vervangen door de huidige benaming. Toch kan de herkomst van de Flat teruggevoerd worden naar de golven van de Britse havens waar houtschepen aanmeerden die Lesser Newfoundland honden vervoerden. Deze honden werden wellicht verkocht aan Britse jachtopzieners. Door zorgvuldige fokkerij werd het in de jaren zestig in ere hersteld. Flat Coated Retrievers zijn intelligente gezelschapshonden die veel beweging nodig hebben. Schofthoogte: reuen 58 tot 61 cm, teven 55 tot 58 cm. Het gewicht bedraagt een 27 à 32 kg.
bruine vloot harlingen
Flat-coated retriever Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Doorverwezen vanaf Flatcoated retriever. Naar navigatie springen Naar zoeken springen. FCI: groep 8 sectie 1 121. Zie ook de lijst van FCI-nummers. Naast de zwarte vacht is ook leverkleur toegestaan. Lijst van hondenrassen. De flat-coated retriever is een hondenras afkomstig uit Engeland. De lesser newfoundlander werd gekruist met de in zwang zijnde gordon setter en zwarte Ierse setter. Midden 19de eeuw ontstond zo de wavy-coated retriever. Door verdere kruisingen, onder meer met collieachtige honden, ontstond de huidige hond, met een smallere schedel en een vlak aanliggende vacht. De ontwikkeling van het ras is gedurende de tweede helft van de 19de eeuw voornamelijk bepaald door dr. Bond Moore Wolverhampton en E. Shirley Ettington Park. Het ras is gefokt en getraind om te helpen bij de eenden en ganzenjacht, de honden zijn nog steeds actieve dieren die graag zwemmen en het apporteren snel kunnen leren. De flat-coated retriever komt voor in twee kleurvariaties, zwart en leverkleurig, waarvan zwart de meest voorkomende is. De schofthoogte voor reuen is 58-61 centimeter en voor teven 55-58 centimeter. Het gewicht ligt voor de reuen van 25 tot 35 kilogram en voor teven van 23 tot 30 kilogram.
optimize
Flatcoated Retriever De Nieuwe Hond.
De schedel van de Flatcoated Retriever is plat en matig breed. De stop is licht. De hangende oren zijn klein en worden dicht tegen de schedel aan gedragen. Ze hebben een schaargebit. Flatcoated Retrievers zijn iets langer dan hoog. De staart is recht en vrij kort.
goedkope vpn server
Groeicurve hond Denkadog.nl.
De schofthoogte wordt niet gebruikt in combinatie met de groeicurve. Hoe lees je de groeicurve/gewichtscurve hond? Bekijk de groeicurve altijd in relatie tot de lichaamsconditie van je pup. Bij een ideaal gewicht zijn ribben niet zichtbaar. Je voelt ze als je met je vlakke hand langs zijn flanken gaat.
Pennen bedrukken

Contacteer ons

wat kost een flatcoated retriever
kruising flatcoated retriever labrador
kruising flatcoated retriever pups
pups flatcoated retriever
kruising flatcoated retriever
te koop flatcoated retriever
gewicht flatcoated retriever
flatcoated retriever kennel
gezocht flatcoated retriever
flatcoated retriever blond
blonde flatcoated retriever
marktplaats flatcoated retriever