leibanden voor hondenhond leibandretriever club belgieflatcoated retriever belgiebelgische flatcoated retrieverbelgische retriever clubflatcoated retriever pupflatcoated retriever pupsflatcoated retriever clubflatcoated retriever karakter

Meer resultaten voor flatcoated retriever zwart


flatcoated retriever zwart
 
Flatcoated Retriever.
We kwamen uit op de Flatcoated Retriever, de Peter Pan onder de honden! Dit prachtige ras was de beste keuze die we konden maken. De flatcoated behoort tot de familie van de retrievers, de jachthonden. Ze zijn gekenmerkt door hun speelse karakter en dat ze lang jong van geest blijven. Ze zijn vriendelijk naar dier en mens, soms zelfs te enthousiast zodat ze bepaalde gevaren niet inzien. Ieder is zijn vriend. De flatcoated heeft een halflange vacht die gemakkelijk te onderhouden is. Ze komen voor in het zwart en leverkleur.
google
Jolene Go With The Flow.
Flatcoated Retriever Teven. Flatcoated Retriever Teven. Flatcoated Retriever Teven. Flatcoated Retriever Teven. Go With The Flow T 06 53 81 87 45 flatcoated@gowiththeflow.eu. Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken. Flatcoated Retriever Teven. Joplinn Flatcoated Retriever Teven.
tanden bleken schadelijk
De Flatcoated retriever flatcoated retriever kennel puppies hond flatcoat.
Spring Dancers Flatcoated Retrievers. De Flatcoated retriever. De Flatcoated Retriever is een uit Engeland afkomstige, middelgrote jachthond in de kleuren zwart of leverkleur bruin. Ze hebben een slim, actief, temperamentvol en ondeugend karakter en zijn over het algemeen erg zachtaardig.
incasso advocaten
Flat-coated retriever Wikipedia.
Uiterlijk bewerken brontekst bewerken. De flat-coated retriever komt voor in twee kleurvariaties, zwart en leverkleurig, waarvan zwart de meest voorkomende is. De schofthoogte voor reuen is 58-61 centimeter en voor teven 55-58 centimeter. Het gewicht ligt voor de reuen van 25 tot 35 kilogram en voor teven van 23 tot 30 kilogram. De schedel van een flat-coated retriever is plat en gematigd breed met een lichte stop tussen de ogen. De ogen zijn van middelmatige grootte. Gezondheid bewerken brontekst bewerken. Net zoals bij andere retrieverrassen komen heupdysplasie en gewrichtsproblemen voor hoewel fokkers stellen dat de mate van voorkomen wat lager ligt binnen dit ras. Epilepsie en diabetes op hogere leeftijd zijn ook voorkomend. De levensverwachting ligt gemiddeld tussen de tien en veertien jaar. Externe links bewerken brontekst bewerken. Werkende Flatcoated Retriever Groep. Flatcoated Retriever Club. Nederlandse Flatcoated Retriever Vereniging.
mkb tankpas
Flatcoated retriever Gelukkige Honden.
Door zijn achtergrond als jager, is de Flatcoated Retriever geen type om de hele dag in zijn mand te liggen. Beter nog, je moet ze soms even helpen om een rustpuntje in te plannen. Anders heb je kans dat deze zwarte schicht zijn eigen poten voorbij rent.
adwords reporting
Flatcoated retriever Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. De Flatcoated retriever is een hond die hoort bij de staande honden, de spaniels en de retrievers. De honden worden gemiddeld 12 jaar oud en zijn erg zacht, intelligent en meegaand.
seo website
iemand met een bruine flatcoated retriever HondenForum.
Als je over iemand" met een bruine flatcoated retriever" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken. Romée Tacsi 3 doggies. 10 april 2013 om 1600: wijzigen. Ik heb er geen, maar wij wilden wel een flatcoat. Wij zaten idd ook te kijken naar de leverkleur. ik heb er al wel twee mogen leren kennen maar je ziet ze idd niet veel. zwarte daarentegen wonen er in mijn wijk al 4 volgens mij haha. wat ik weet is da ze niet verschillen van karakter zwart en lever en dat het eigenlijk gewoon de flatcoats zijn die je kent in een speciale kleur Het Gouden Kwartet Baasje 3 doggies.
ipower.eu
Flatcoated Retriever.
De Flatcoated Retriever heette, voordat zijn vacht glad werd door het inkruisen van andere rassen, Wavycoated Retriever. De hond is oorspronkelijk gefokt om aangeschoten wild te apporteren uit dichtbegroeid terrein. De Flatcoated Retriever kenmerkt zich door zijn vriendelijke en sociale aard waardoor hij niet snel ruzie krijgt.
expressvpn review
Flatcoated retriever kennel uit de Zwarte Polder www.uitdezwartepolder.nl.
User account menu. Toon User account menu Verberg User account menu. Flatcoated retriever kennel uit de Zwarte Polder. Welkom op de website van flatcoated retrieverkennel uit de Zwarte Polder. Op de website vindt u meer informatie over onze flatcoated retrievers.
doos op maat
Happy Black Hunter: De Flatcoated Retriever.
De Flatcoated Retriever. De Flatcoated retriever is een hond die hoort bij de staande honden, de spaniels en de retrievers. De honden worden gemiddeld 12 jaar oud en zijn erg zacht, intelligent en meegaand. De honden zijn erg lief voor kinderen en vinden het heerlijk om met hen buiten te spelen. De schofthoogte bij de reuen is 58 tot 61 cm en bij de teven is dat gemiddeld tussen de 55 en de 58 cm.
lening ing
Nederlandse Flatcoated Retriever Vereniging Welkom.
In 1914 schreef Mr Eley in zijn boek The History of Retrievers dat naar zijn mening, alles wijst naar de retrieving setter als grondlegger van de Flatcoated Retriever of Wavy Coated zoals het ras voor het eerst bekend stond in 1850. Omdat men meer behoefte had naar kracht, vooral in het water, werden ze gekruist met een kleine Newfoundland hond die de St John's' hond werd genoemd. Deze St John's' hond werd voor het eerst in Engeland gebracht via schepen in begin 1800. Met als resultaat van deze kruisingen tussen de St John's' hond en Setter Collie achtige honden is de Flat Coated Retriever ontstaan. De eerste Flatcoats vertoonden vaak Black en Tan kleuren, geërfd van zijn voorvaders, maar al gauw was het zo dat zwart de acceptabele kleur moest zijn.
bas werkkleding den haag

Contacteer ons

schofthoogte flatcoated retriever
leverkleurige flatcoated retriever
flatcoated retriever zwart
flatcoated retriever aangeboden
flatcoated retriever kosten
zwarte flatcoated retriever
opvoeding flatcoated retriever
flatcoated retriever marktplaats
flatcoated retriever dekreu