leibanden voor hondenhond leibandRetriever Club Belgieflatcoated retriever belgieBelgische Flatcoated Retrieverbelgische retriever clubflatcoated retriever pupflatcoated retriever pupsFlatcoated Retriever Clubflatcoated retriever karakter

Zoeken naar flatcoated retriever pup


flatcoated retriever pup
 
pupinfo/puppies smooth-operators.jouwweb.nl.
PUPINFO pupjes verwacht/planned litter. Wij fokken af en toe en zeer kleinschalig flatcoated retriever pupjes met ouders die stabiel en sociaal zijn, vrolijk, actief, zeer mensgericht en werklustig. Wij zijn lid van de rasvereniging, de Flatcoated Retriever Club www.frc-nl.com en fokken volgens hun richtlijnen en met een goed gekeurd fokplan.
touchscreens
Dog Breeds Browse 151 dog breeds Petfinder.
American Eskimo Dog Miniature. American Eskimo Dog Standard. American Eskimo Dog Toy. American Staffordshire Terrier. American Water Spaniel. Australian Cattle Dog. Bernese Mountain Dog. Black and Tan Coonhound. Bouvier des Flandres. Cardigan Welsh Corgi. Cavalier King Charles Spaniel. Chesapeake Bay Retriever.
baklijst
Welkom Virthualitie.
Het doel van mijn kennel is om af en toe een nestje te fokken puur uit liefhebberij en om zelf regelmatig een pup te kunnen houden uit mijn eigen lijn. Verder kunt u wat beter kennis maken met de honden, en de pups die hier geboren zijn Ook kunt u wat lezen over het ras, het werken met de Flatcoat. Mocht u nog meer informatie willen over het ras, of over het werken met de Flatcoated Retriever dan kunt u altijd een mailtje sturen of even bellen.
portugese tegel
Petango.com Online Pet Adoption More. Welcome a homeless pet into your home today.
Lost Pet Search. We search hundreds of shelters nationwide to find the pet that's' right for you. Find the yin to your yang with PetMatch. Our PetMatch tool matches your preferences with pet personality traits to find you the perfect pet!
scootmobiels of scootmobielen
CKC Purebred Puppies, Dog Competitions, Show Dog Events CKC.
Pointer German Long-haired. Pointer German Short-haired. Pointer German Wire-haired. Retriever Chesapeake Bay. Retriever Nova Scotia Duck Tolling. Setter Irish Red and White. Spaniel American Cocker. Spaniel American Water. Spaniel Blue Picardy. Spaniel English Cocker. Spaniel English Springer. Spaniel Irish Water.
juice plus kopen
Brightmoor Flatcoated Retriever Puppies. Even wat testen. Even wat testen. Even wat testen.
PUPPY PLANS FOR 2014. Ch BRIGHTMOOR BREAK OF DAWN Ned.Lux.Jun. Ch will be mated in 2014. The aim is to breed happy, healty dual-purpose Flatcoated Retrievers with soft temperament., willing to work and of true Flatcoat type. Misty's' litter puppytest FRC Chantal v.d.
Flatcoated Retriever.
De rasverenigingen; Flatcoated Retriever Club, Nederlandse Flatcoated Retriever Vereniging en Werkende flatcoated Retriever groep zijn bezig met de gezondheid van de Flatcoated retriever. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren: Heupdysplasie, ECVO-oogonderzoek en Patella Luxatie. Voor het verenigingsfokreglement en meer informatie kan er contact worden opgenomen met de rasverenigingen. FCI groep 8: Retrievers, Spaniels en Waterhonden. FCI nummer 121. Op zoek naar een pup van dit ras?
Pups Flatcoated Retriever.
Zondag 28 2-2010 zijn er 7 zwarte flatcoated pups geboren. Om 11.30 is de eerste pup geboren vervolgens 12.30 12.35 13.00 13.15 14.30 18.15 uur de andere zes. Het zijn allemaal prachtige zwarte pups, met een geboorte gewicht tussen de 370 en de 460 gram.
rasinfo.
Start van pup af aan zeer serieus met het netjes leren lopen aan de lijn. Beloon nooit het trekken. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar niet zelden bereikt de hond trekkend een aardig mens die hem knuffelt, een leuke andere hond, het park, etc. Zo leert de hond dat trekken loont en leer je de hond dus onbedoeld het trekken aan. Bedenk dat een Flatcoated van nature een hogere loopsnelheid heeft dan de mens, waardoor het zeker voor een jonge, energieke hond heel moeilijk is om niet te trekken aan de riem, maar de aanhouder wint. Ik wil een waakhond. Een Flatcoated is meestal niet waaks en zal zeker als de inbreker eenmaal binnen is, deze vrolijk begroeten en helpen met het dragen van de spullen. Bijna iedere hond, ongeacht ras, zal in nood zijn baas bij staan als deze in gevecht raakt, zolang deze niet vlucht, maar vecht. Maar wil je een chte waak en verdedigingshond, dan is een retriever niet de juiste rasgroep.
Wagging Tails, flatcoated retrievers.
Alle informatie over de honden is te vinden op de Pagina onze-honden Al mijn fokplannen en een eventueel aanwezig nest puppies is te vinden op de Pagina puppies. Ben lid van de Flatcoated Retriever Club, Nederlandse Flatcoated Retriever Vereniging, de Werkende Flatcoated Retriever GroepWFRG.
Puppies www.flatcastles.nl.
Sinds 1982 zijn wij in het bezit van Flatcoated Retrievers en lid van de Flatcoated Retriever Club FRC. Wij onderschrijven de doelstelling van de FRC volledig en als er een nestje gepland wordt dan voldoet het fokplan aan het strenge fokreglement van deze rasvereniging.

Contacteer ons

blonde flatcoated retriever pups
flatcoated retriever fokkers nederland
flatcoated retriever kruising
flatcoated retriever pup prijs
kruising flatcoated retriever ierse setter
prijs flatcoated retriever pup
flatcoated retriever prijs pup
flatcoated retriever hond
flatcoated retriever pup bruin
herplaatsing flatcoated retriever flatcoatedretriever