leibanden voor hondenhond leibandRetriever Club Belgieflatcoated retriever belgieBelgische Flatcoated Retrieverbelgische retriever clubflatcoated retriever pupflatcoated retriever pupsFlatcoated Retriever Clubflatcoated retriever karakter

Op zoek naar flatcoated retriever leverkleurig?


flatcoated retriever leverkleurig
 
Puppies.
Penny is een kleine dame, die van alles wat meer kon hebben. Ze heeft wel een dikke vacht met een aardige bevedering, maar op het lichaam zou van mij de vacht wat langer mogen. Deze combinatie voldoet ruimschoots aan de eisen van de Flatcoated Retriever Club en is dan ook terug te vinden in de nestenlijst op de FRC-site.
wind ijsselmeer
Puppies www.flatcastles.nl.
Sinds 1982 zijn wij in het bezit van Flatcoated Retrievers en lid van de Flatcoated Retriever Club FRC. Wij onderschrijven de doelstelling van de FRC volledig en als er een nestje gepland wordt dan voldoet het fokplan aan het strenge fokreglement van deze rasvereniging.
verduisterend rolgordijn
Hondenvrienden.nl.
Johns dog, Spaniëlvariëteiten, Pointers en Setters. Hieruit ontstond de Wavycoated Retriever, die dus de voorloper was van de Flatcoated Retriever. Een vrolijke, levendige en actieve hond van middelmatige grootte, met een intelligente uitdrukking, die kracht toont zonder grofheid en snelheid uitdrukt zonder iel te zijn. Schofthoogte reuen 58-61 cm, teven 55-58 cm. Gewicht reuen 25-35 kg, teven 225-30, kg. Vacht De vacht moet dicht zijn, van goede kwaliteit en zo glad mogelijk. Benen en staart moeten goed bevederd zijn. Altijd zwart of leverkleurig.
keramisch
De Flatcoated Retriever Black Quick Feet.
Andere takken van hondensport zoals, behendigheid, flyball zal hij ook leuk vinden, zolang hij maar iets actiefs kan doen met de baas. VERZORGING: de vacht van de Flatcoated Retriever is vrijwel waterafstotend en droogt snel op na een regenbui of zwempartij.
router
Nesten.
Xquiszt Kincszy Tüsesz onstuimig. Xquiszt Kincszy Barnasz bruin. Xquiszt Kincszy Kedvesz lief. Xquiszt Kincszy Munkasz werker. Gewelde brokjes zijn lekker, saampjes eten en daarna heel moe. De teven worden naar hun oma en moeder genoemd, Tarszy betekent maatje net als oma Piusz de andere namen verwijzen naar Saszu. Xquiszt Tarszy Celesz slim/bijdehand. Xquiszt Tarszy Ravasz slim/bijdehand. Xquiszt Tarszy Eszes slim/bijdehand. Een dikke buik, even krabben en weer lekker slapen. Volgende week worden de pups geënt en de puppytest van de Flatcoated Retriever Club staat gepland voor 2 september a.s. We hebben nog maar twee weken om te genieten van Brownies. Wat vliegt de tijd!
piercing den haag
De geschiedenis van het honden ras Golden Retriever.
Er waren echter ook liefhebbers die om een andere reden weinig geloof hechtten aan de Russische afstamming van de Golden Retriever. Zij zijn van mening dat de Golden Retrievers afstammelingen zijn van leverkleurige honden die af en toe voorkwamen in nesten van Flatcoated en Wavycoated Retrievers.
Zoekmachine optimalisatie website
Wagging Tails, flatcoated retrievers flatcoats.
De Flatcoated Retriever is van origine een Engelse jachthond geschikt voor het werk na het schot. Het apporteren is hem met de paplepel ingegoten. Wat in het dagelijks leven inhoudt, dat hij graag wat in de mond vasthoudt. En dat kan van alles zijn! Hij bruist van levenslust en energie, is dol op water en zwemmen, maar is daarbij zeer op de mens gericht met veel will" to please. Zijn normale begroeting bestaat uit graag tegen mensen opspringen en bij voorkeur een grote lik uitdelen. Dergelijk gedrag moet natuurlijk via een conseqente en geduldige opvoeding/training in goede banen worden geleid. Hij is wat je noemt een Peter Pan onder de retrievers. En blijft dat meestal tot op zijn oude dag. De schofthoogte bedraagt voor reuen bij voorkeur 58-615, cm en voor teven bij voorkeur 56-59 cm. Paddiswood Amber Chocolate. Een volwassen reu weegt ongeveer 30/40 kilo en een teefje ongeveer 25-32 kilo.De zwarte of leverkleurige halflange beharing, moet zo vlak en dicht mogelijk aanliggen. Deze haren zijn er ter bescherming tegen kou, vocht en braamstruiken e.d.
Skeeler
Flatcoated Retriever Honden Page.
Karakter van de Flatcoated Retriever. Het karakter van de flatcoated is open vrolijk. Kort omschreven haal je met een flatcoated een levenslange puber in huis. De honden blijven energiek en nethousiast tot op latere leeftijd. Rasstandaard van de Flatcoated Retriever.
samsung telefoon prijzen
de Blauwe Lotus, Flatcoated Retriever Kennel.
Vrijdag 17/9 zijn er 2 mensen geweest van de Kynologenclub West-Friesland om ons nestje te bewonderen, nu dat deden ze en het eerste wat er gezegd werd was een" bruine Flatcoated? Ja, riepen wij dat is onze Bica het omaatje van het hele spul. Ze hadden wel gehoord dat Flatcoated Retrievers ook in leverkleur bestonden maar zelf nog nooit een gezien.
bedrijfskrediet aanvragen
Flatcoated retriever Jachthonden.
Er worden wel eens blonde pups geboren, maar deze zijn niet erkend en krijgen dan ook geen stamboom. De schofthoogte voor reuen is 58 tot 61 cm en voor teven 55-58 cm. Net als de golden en de labrador retriever is ook de flatcoated retriever een opgewekte, intelligente en vriendelijke hond. Ze leren snel en makkelijk, maar dat betekent niet dat ze makkelijk te trainen zijn! De vrolijke flatcoated retriever is een beetje de clown onder de retrievers. Om met deze honden te kunnen werken heb je echt geduld en gevoel voor humor nodig. Een flatcoat bekijkt de wereld op bijzondere wijze en weet problemen vaak op originele wijze op te lossen. Trainen van een flatcoated retriever moet echt gebaseerd zijn op motivatie en uitdaging. Telkens maar weer hetzelfde moeten doen maakt dat de eigenzinnige flatcoat kan besluiten dat hij er geen zin meer in heeft. Door veel af te wisselen voorkom je dat de hond verveeld raakt en dwars wordt. Waar de labrador en de golden retriever vaak sneller tot grote prestaties te brengen zijn, kost dat bij de flatcoated retriever vaak wat meer tijd en inspanning.
De Flatcoated retriever flatcoated retriever kennel puppies hond flatcoat.
Spring Dancers Flatcoated Retrievers. De Flatcoated retriever. De Flatcoated Retriever is een uit Engeland afkomstige, middelgrote jachthond in de kleuren zwart of leverkleur bruin. Ze hebben een slim, actief, temperamentvol en ondeugend karakter en zijn over het algemeen erg zachtaardig.

Contacteer ons

flatcoated retriever herplaatsing
flatcoated retriever asiel
flatcoated retriever zoekt nieuw baasje
flatcoated retriever leverkleurig
flatcoated retriever vereniging
flatcoated retriever prijs
flatcoated retriever te koop
flatcoated retriever bruin
herplaatsing flatcoated retriever
flatcoated retriever fokkers
flatcoated retriever pups te koop
gratis flatcoated retriever pups