leibanden voor hondenhond leibandRetriever Club Belgieflatcoated retriever belgieBelgische Flatcoated Retrieverbelgische retriever clubflatcoated retriever pupflatcoated retriever pupsFlatcoated Retriever Clubflatcoated retriever karakter

Op zoek naar flatcoated retriever leverkleurig?


flatcoated retriever leverkleurig
 
Puppies www.flatcastles.nl.
Sinds 1982 zijn wij in het bezit van Flatcoated Retrievers en lid van de Flatcoated Retriever Club FRC. Wij onderschrijven de doelstelling van de FRC volledig en als er een nestje gepland wordt dan voldoet het fokplan aan het strenge fokreglement van deze rasvereniging.
verzendzakken
Vind u hier uw toekomstige hond? Doggy.net Flat-coated Retriever Rasbeschrijving.
De Flatcoated was voor de Tweede Wereldoorlog de bekendste jachthond, maar werd qua populariteit al gauw ingehaald door de Labarador Retriever en de Golden Retriever. Het ras heeft echter al zijn goede werkeigenschappen behouden. Heeft zeer veel lichaamsbeweging nodig. Algemeen: De hond oogt vrolijk en bedrijvig. Het is een middelgrote en robuust gebouwde werkhond. Gestrekt lichaam met vrij brede en diepe borst en goed gewelfde ribben. Matig lange benen met sterk bot. Lange hals zonder keelhuid. Kleur: Zwart of leverkleurig.
wasmachine kopen
Nesten.
Naar mijn idee streef je bij het fokken van een nest naar een Flatcoated Retriever die in hoge mate voldoet aan de rasstandaard van de FCI Fédération de Cynologique Internationale. Volgens deze standaard is een Flatcoat een vrolijke actieve hond van middelmatige grootte, met een intelligente uitdrukking, die kracht toont zonder grofheid en snelheid uitdrukt zonder iel te zijn.
personal coaching
Flatcoated Retriever 10 weetjes over deze vrolijke hond Hondenfun.nl.
Voor altijd jong. Het duur lang voor de Flat-Coated Retriever volgroeid is, en hun jeugdige kijk op het leven bijhouden ze hun hele leven. De Flatcoat is altijd vrolijk en blij! Ze worden gekenmerkt door een zelfverzekerde, extraverte persoonlijkheid en natuurlijk die altijd kwispelende staart. Ze zijn echte allemansvrienden en zijn dan ook meestal vriendelijk voor iedereen die ze ontmoeten. De Flatcoat heeft een uniek koppie, kijk je in silhouet dan is het of de schedel en de snuit of ze in één stuk zijn gegoten. Verder moet het koppie groot en sterk genoeg zijn om gemakkelijk een grote fazant of haas te kunnen halen. Zwart of lever. Flatcoated retrievers zijn zwart of leverkleurig met een middellange, dikke vacht van fijn haar.
mba nederland ranking
Flatcoated Retriever: een spontane en actieve hond Dier en Natuur: Huisdieren.
Jarenlang waren de Flatcoated Retrievers het meest populair onder de Retrievers. Een Flatcoated Retriever is een spontane, actieve en werklustige hond. Ondanks deze aantrekkelijke karakteristieken zijn deze Retrievers tegenwoordig een stuk minder populair dan Retrievers zoals de Golden en de Labrador Retriever.
slotenmaker hoogvliet
Flatcoated Retriever.
Welkom Eng Springer Spaniel Lotte Grote Munsterlander Kyrah Lizzy Pups GM Contact Natuurfoto's.' Dit is Brenda. DE FLATCOATED RETRIEVER is een sierlijke, eerlijke, aanhankelijke en actieve hond. Met een schofthoogte tussen de 56-62 cm En een lange, soms wat golvende, zwarte of leverkleurige vacht.
website online check
De Flatcoated retriever flatcoated retriever kennel puppies hond flatcoat.
Spring Dancers Flatcoated Retrievers. De Flatcoated retriever. De Flatcoated Retriever is een uit Engeland afkomstige, middelgrote jachthond in de kleuren zwart of leverkleur bruin. Ze hebben een slim, actief, temperamentvol en ondeugend karakter en zijn over het algemeen erg zachtaardig.
dymo labelwriter 450 software download
De geschiedenis van het honden ras Golden Retriever.
Er waren echter ook liefhebbers die om een andere reden weinig geloof hechtten aan de Russische afstamming van de Golden Retriever. Zij zijn van mening dat de Golden Retrievers afstammelingen zijn van leverkleurige honden die af en toe voorkwamen in nesten van Flatcoated en Wavycoated Retrievers.
Social
Wagging Tails, flatcoated retrievers flatcoats.
In het boek Flatcoated" Retrievers Today" van Joan Mason staat een prima trimschema verlevendigd met foto's. Wagging Tails Black Augusta. Een flatcoat wordt gemiddeld ongeveer 9-12 jaar oud. Deze Peter Pan wordt laat volwassen en vaak blijft hij een clown tot aan zijn oude dag.
Nilfisk VP930
Flat coated retriever Dierenhof Debrabandere.
Toen het ras werd ontwikkeld werd het eerst de Wavy-Coated Retriever genoemd, maar toen het type eenmaal gevestigd was en de verscheidenheid toenam o.a. door kruising met de Collie, veranderde de vachtstructuur en werd zijn naam vervangen door de huidige benaming. Toch kan de herkomst van de Flat teruggevoerd worden naar de golven van de Britse havens waar houtschepen aanmeerden die Lesser Newfoundland honden vervoerden. Deze honden werden wellicht verkocht aan Britse jachtopzieners. Door zorgvuldige fokkerij werd het in de jaren zestig in ere hersteld. Flat Coated Retrievers zijn intelligente gezelschapshonden die veel beweging nodig hebben. Schofthoogte: reuen 58 tot 61 cm, teven 55 tot 58 cm. Het gewicht bedraagt een 27 à 32 kg. Uiterlijk: evenwichtig, behendig lichaam; moeiteloos, stuwend gangwerk. Vacht: middellang, glanzend, zo glad mogelijk. Kleur: alleen effen zwart of effen leverkleurig.
Bedrukte pennen
Pups Van Spokendam Freewill's' Farm Golden Flatcoated retrievers.
Op dinsdag 3 oktober is onze flatcoated retriever Heather van Spokendam roepnaam Shadow bevallen van 6 gezonde pups. Inmiddels zijn de pups al weer twee weken oud en ze doen het goed! De vader van de pups is onze Whizzbangs Wizard of Oz roepnaam Guus. Het zijn 5 reutjes en 1 teefje.: 4 zwarte reutjes. 1 leverkleurig reutje.
dartshop

Contacteer ons

flatcoated retriever herplaatsing
flatcoated retriever asiel
flatcoated retriever zoekt nieuw baasje
flatcoated retriever leverkleurig
flatcoated retriever vereniging
flatcoated retriever prijs
flatcoated retriever te koop
flatcoated retriever bruin
herplaatsing flatcoated retriever
flatcoated retriever fokkers
flatcoated retriever pups te koop
gratis flatcoated retriever pups